• Pon - Čet od 12:00 do 20:00
    Petak od 12:00 do 18:00
    Vikendom ne radimo
  • Branka Bajića 9A/02
    21000, Novi Sad

Dug je put do širokog bisernog osmeha. Naučna istraživanja pokazuju da su ljudi koji se smeju atraktivniji, privlačniji i imaju više samopouzdanja od onih koji to ne rade. Kada dođe vreme da se investira u ortodonciju i unapređenje Vašeg osmeha, izbor najbolje opcije može biti komplikovan. Upoređujući Invisaligne sa tradicionalnim protezama je odličan način da se utvrdi koja ortodonska terapija najviše odgovara vašem jedinstvenom osmehu.

invisaligneZašto je Invisaligne drugačiji?

Za razliku od tradicionalnih proteza, kojima su ležišta pričvršćena na svaki zub i povezana žicama, Invisaligne ispravlja ortodontske probleme uz pomoć providnih folija. Ove folije su posebno napravljene za Vaše zube, što vam omogućava da ih nosite 24/7.

Estetika

Jedna od osnovnih prednosti Invisaligne je da su gotovo nevidljive. Posebno za odrasle, Invisaligne može ispraviti ortodontske probleme bez ‘obaveštavanja’ drugih. Njihova, gotovo nevidljivost, je jedan od najboljih razloga da pacijenti biraju Invisaligne.

Složenost problema

Invisaligne je posebno preporučljiv pacijentima sa relativno manjim problemima, kao što su iskrivljeni zubi ili male praznine između zuba. Složeniji problemi, posebno zagrižaj ili vertikalni problemi (tj, kada je jedan zub značajno veći od drugog), su više za tradicionalne proteze, koje mogu biti bolje u povlačenju zuba i njihovom usklađivanju.

Jelo i piće

Invisaligne folije se skidaju, što znači da ne možete jesti ili piti dok ih nosite. Za razliku od tradicionalnih proteza, međutim, one ne ograničavaju tip hrane koju možete jesti. Lepljiva ili čvrsta hrana mogu da se jedu, pod uslovom da perete zube pre postavljanja Invisaligne folija.

Na kraju, kao zaključak, na Vama je da odlučite i razmislite da li je za Vas tradicionalna ili Invisaligne ortodonska terapija. U svako vreme, možete nas kontaktirati ili posetiti, za stručne konsultacije Dr Ferija i našeg ljubaznog osoblja.

Više ovde: https://www.ferident.com/service/providne-folije-invisaligne/